• E-mail: customer@glukster.nl

  • 🍀 Lente-uitverkoop: Tot 45% korting✨

  • 🚀 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49.99

TERUGSTUURBELEID

TERUGSTUURBELEID

Annulering

Wij accepteren orderannulering voordat het product wordt verzonden of geproduceerd. Als de bestelling wordt geannuleerd, krijgt u het volledige bedrag terug. We kunnen de bestelling niet annuleren als het product al is verzonden.

Retourneren (indien van toepassing)
Wij accepteren retourzendingen van producten. Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na levering het product te retourneren.
Om in aanmerking te komen voor retournering moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending af te ronden, hebben wij een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Vraag onze klantenservice om er zeker van te zijn dat u het pakket naar het juiste adres verzendt.
Opmerkingen
Op maat gemaakte of gepersonaliseerde artikelen hebben geen recht op terugbetaling van 14 dagen.
Als de retourzending door de consument wordt veroorzaakt, is de consument verantwoordelijk voor de verzendkosten. De specifieke vergoeding moet gebaseerd zijn op het expresbedrijf dat u kiest.
Als de ontvangen goederen om onze redenen beschadigd of niet correct zijn, hoeft de consument om deze reden de verzendkosten niet te dragen.
Er hoeven geen herbevoorradingskosten aan de consument in rekening te worden gebracht voor het retourneren van een product.;

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u per e-mail een ontvangstbevestiging. Ook zullen wij u op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via klant@glukster.nl.
Neem voor het retouradres contact op met onze klantenservice via klant@glukster.nl.