• E-mail: customer@glukster.nl

  • 🍀 Lente-uitverkoop: Tot 45% korting✨

  • 🚀 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49.99

Over ons

Glukster: Waar Verandering Geluk Brengt
In een wereld waar online winkelen een alledaagse gewoonte is geworden, is het soms moeilijk om te weten waar je het beste kunt winkelen. Daarom werd Glukster opgericht: om de online winkelervaring te transformeren en een nieuw tijdperk van gemak en tevredenheid in te luiden.


Ons Begin
Het jaar 2022 markeerde het begin van een revolutie. Een groep jonge en gedreven vrienden besloot dat het tijd was om de regels van het online winkelspel te veranderen. Gefrustreerd door de beperkingen van bestaande platforms, wilden ze een plek creëren waar kwaliteit, keuze en klantenservice samenkomen. Zo werd Glukster geboren.


De Reis van Glukster
Glukster's reis was er een van hard werken, aanpassing en doorzettingsvermogen. Maar gedreven door een visie van uitmuntendheid en een toewijding om klanten tevreden te stellen, groeide het bedrijf snel uit tot een leider in de branche.


Innovatie aan de Horizon
Door te investeren in de nieuwste technologieën en de beste talenten in de industrie aan te trekken, heeft Glukster online winkelen eenvoudiger en plezieriger gemaakt. Dit was geen toevalstreffer; het was een bewuste keuze om te innoveren en de status quo uit te dagen.


Een Gemeenschap Bouwen
Glukster gaat niet alleen over het verkopen van producten; het gaat over het samenbrengen van mensen. Door e-commerce als een middel tot verbinding te zien, heeft Glukster een gemeenschap gecreëerd waar klanten niet alleen vinden wat ze nodig hebben maar ook verbonden en geïnformeerd blijven.


Kernwaarden: Eerlijkheid en Integriteit
Glukster's kernwaarden zijn de ruggengraat van het bedrijf. Met een focus op eerlijkheid en integriteit, streven ze ernaar om de wereld's meest klantgerichte bedrijf te worden, waar veiligheid en privacy altijd voorop staan.


Het Geluk van de Klant
Bij Glukster draait alles om het brengen van geluk naar de klanten. Of het nu gaat om het bieden van de beste prijzen, de hoogste kwaliteit of ongeëvenaarde klantenservice, Glukster streeft ernaar om elke aankoop een vreugdevolle ervaring te maken.


Voortdurend Streven naar Uitmuntendheid
Glukster mag dan wereldwijd worden vertrouwd, maar ze zijn niet van plan om stil te zitten. Gedreven om de best mogelijke ervaring te bieden, blijft het bedrijf de grenzen van wat mogelijk is verleggen.


Welkom bij Glukster
Glukster is meer dan een online winkel; het is een beweging, een verandering, een toekomst van online winkelen die rijker en bevredigender is. Welkom bij Glukster, waar elke aankoop geluk brengt.