• E-mail: customer@glukster.nl

  • 🍀 Lente-uitverkoop: Tot 45% korting✨

  • 🚀 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49.99

Shop Met Vertrouwen

Standaard industriële firewalls

Het leven geniet van servers worden beschermd door veilige firewalls - communicatiebeheercomputers die speciaal zijn ontworpen om de informatie veilig en ontoegankelijk te houden voor andere internetgebruikers. Je bent er absoluut zeker van dat wanneer je winkelt in het leven geniet omdat:

  1. We werken om de beveiliging van uw informatie tijdens de transmissie te beschermen met behulp van Secure Sockets Layer (SSL) -software, die de informatie die u invoert, codeert.
  2. We onthullen alleen de laatste vier cijfers van uw creditcardnummer wanneer u een bestelling bevestigt. Natuurlijk sturen we het volledige creditcardnummer naar geschikte creditcardbedrijven tijdens het beheersbeheer.
  3. Het is belangrijk om uzelf te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot uw wachtwoord en computer. Zorg ervoor dat u uitlogt wanneer u klaar bent met een gesplitste computer.

Gegarandeerde garantie van het leven - Eetpleitable Webbutik - Bescherming tegen creditcardfraude:

Winkelen op een plezier is veilig. Elke creditcardaankoop wordt gedekt door onze beveiligingsgarantie:

Bewaar veilig en veilig:

Life Genets is trots op een veilige online winkelervaring:

We begrijpen dat de beveiliging van uw persoonlijke informatie voor u uiterst belangrijk is. We gebruiken een breed scala aan elektronische en fysieke beveiligingsmaatregelen en apparaten om uw persoonlijke gegevens en creditcardinformatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Bescherming van transportverzekering:

Als een klantgericht bedrijf zijn we niet alleen uw betaling garanderen, maar we verzekeren ook onze klanten. Dit verzekeringsplan wordt verstrekt door Life Plezier en de Global Insurance Company PICC, eventuele verloren levering of schade tijdens transport, u krijgt volledige bescherming. Dus ongeacht problemen op het leven, is uw geld beveiligd.